ASEA termékek vásárlása


Renu28 vásárlása


ASEA csatlakozás


ASEA weboldalam

2011. április 12., kedd

2. Mit tehetsz, hogy ne csak túl éld az életed?

A legrosszabb, amit tehetsz, ha beletörődsz és elfogadod a „sorsod” a körülményeid és meg se próbálsz változtatni azon! Mégis az emberek többsége ezt teszi! Nincsenek álmaik, céljaik így terveik se azok megvalósítására! Az ilyen emberek, akik nem a megoldást, hanem a kifogásokat keresik. Mindig találnak kifogást, hibást, akire vagy amire foghatják a sorsukat körülményeiket és végig robotolják az életet sokszor keserűen, szkeptikusan, esetleg cinikusan és pesszimistán!
Hányszor hallasz ilyeneket, hogy: Én ezt nem engedhetem meg magamnak! Nekem erre nincs pénzem, nincs időm. Nekem nincs szerencsém, nincsenek ilyen ismerőseim, engem senki szeret soha senki nem támogatott stb stb!
Vannak, akik nem akarnak beletörődni a helyzetükbe, de mit csinálhatsz ha ilyen vagy?

Esetleg még többet dolgozol, s többet vagy a családodtól távol. Másodállás, harmad állás éjszakai műszak? De több bőrt nem tudsz magadról lehúzni! A nap neked is csak 24 órából áll,s ha abból nyolcat legalább nem pihensz, hamar megbosszulja magát!
De a legrosszabb az, hogy a legtöbb helyen hiába dolgozol többet nem lesz több a fizetésed! Nem mehetsz oda a főnöködhöz, hogy te mától kétszer annyit dolgozol, adjon kétszer annyi fizetést! Fel fogja emelni a normát és a fizetés marad – erre nagyobb az esélyed! Tőled a legjobb teljesítményt várják el a munkahelyeden, nem mondhatod, hogy kétszer annyi fizetésért jobb tanár, jobb orvos, vagy ápoló leszek, vagy kétszer annyiért szebben festem ki a lakást, jobban szerelem meg a kocsidatL

Még többet tanulsz, hogy magasabb beosztást kapj, jobban értékeljenek a munkahelyeden? De mennyivel fogja ez emelni a fizetésed?

A szerencsére bízod magad, ezért lottózol, sorsjegyet kaparsz, fogadásokat kötsz?
Vannak, akik a bankba teszik kis pénzüket, hogy kamatozzon, s év végén szomorúan veszik észre, hogy azzal a kis kamattal megnövekedett tőkéjük már kevesebbet ér mint amikor berakták megfialtatni!
No persze ott van a tőzsde azoknak akik bátrabbak, és akik nagyobb hozamokat akarnak. De ezen a területen rengeteg a buktató, sokat is nyerhetsz és mindent el is veszíthetsz. És ami a leglényegesebb, ha nincs is mit befektetned, akkor a nyereségre esélyed sincs!

- A bátrabbak persze belekezdhetnek valamilyen vállalkozásba de ehhez nem elég a bátorság sajnos nagyobb pénzösszeg is szükségeltetik hozzá.


Vegyük sorba mi is kell ahhoz hogy egy vállalkozás által lépj ki az anyagi siker felé.
- 3-8 millió forint egy jobb üzlethelyiség bérleti joga
- 2-3 százezer forint a havi bérleti díj
- 50-100 ezer forint az adó, TB járuléka, stb.
- 57-90 ezer forint/fő az alkalmazottak fizetése
- Rezsi - fűtés, világítás, takarítás stb.
- Reklám, hirdetés, hogy az üzletet megtalálják
- 1-10 millió forint kezdő árukészlet

És akkor még mindig itt van az óriási kérdés milyen fába vágja a fejszét? Mit kezdjen el gyártani forgalmazni mi az amire szüksége van az embereknek és amit Öntől akarnak majd beszerezni? Mi az amire mindenkinek szüksége van, aminek még nem gyártották le a TESCO gazdaságos változatát vagy nem jelent meg olcsó hamisítványa a józsefvárosi piacon? Mi a garancia rá hogy egy hirtelen időjárási fordulat, divatváltás , forgalomelterelés vagy egyéb kiszámíthatatlan tényező miatt nem ragad benn az áruban a pénze ? Nem véletlen ezért, hogy a statisztika szerint ma Magyarországon a vállalkozások 80%a valamilyen okból 2-3 éven belül megszűnik. A legtöbben ugyanis célok, tervek kitartás és kellő mennyiségű tőke nélkül vágnak bele és egy hagyományos vállalkozás nagyon könnyen zátonyra tud futni egy két rossz döntés miatt.

Mi is jellemző egy vállalkozásra:

1. Egyszer elvégzett munkáért egyszeri fizetés jár!
Elad egy vitamint, gyógyteát ,egy porszívót, egy autót stb, lekezel egy arcot, levág egy hajat,egy eladás után megkapja a hasznát és kész!
A vevő kifizeti és elmegy,legközelebb lehet , hogy máshol veszi meg! Ahhoz, hogy új bevételre tegyen szert , újabb és újabb eladásokra, szolgáltatásokra van szüksége! Ha leáll az eladással, leáll a jövedelme mert ugyebár ez nem az alkalmazotti világ, ahol ha keveset is de mindig fixen megkap az ember.

2. Oda van kötve vállalkozásához!
Ha lebetegszik, kihagy egy hónapot lehet , hogy túl sokat veszít és lemarad! Ezért a vállalkozók sokszor csak jól megfizetett rabszolgái vállalkozásuknak, de nem tudnak szabadok lenni, nem passzív a jövedelmük!

3. Nincs növekedési lehetőség!
Bár sokan próbálkoznak több bőrt lehúzni magukról de ennek csak az a gyümölcse , hogy mire élvezhetnék munkájuk gyümölcsét már el is költöznek az élők közül! Nincs hatástöbbszörözés, csak a nap 24 órája áll rendelkezésre!

4. Állandóan fejleszteni kell, mert lemarad a versenyben!
Rohanó világunkban eltalálni és követni a trendeket nagyon nagy szerencse és előrelátás kell , de erre egyre kisebb a racionális esély! Egyik pillanatban valami óriási keresletet elégíthet ki, akik akkor és ott van jelen a piacon azok nagy hasznot tehetnek el, míg mások akik később csatlakoznak és próbálják meg ugyanezt azok bebukják a befektetéseiket!
Gondoljunk bele milyen hosszú életű volt azoknak a kis üzenetet küldő csipogóknak a kereslete, vagy hogy tűntek el vagy kényszerültek váltani óriási cégek akik a piac vezetői voltak. Hogy tűntek el, szorultak vissza a bakelit lemezek, casetták a CD és DVD betörésével, esett vissza a filmkidolgozás a digitális fényképezőgépek betörésével, hogy esett vissza a térképek, könyvek, újságok iránti kereslet az internet a GPS megjelenésével? Ne is beszéljünk a divat vagy szezonális termékek területéről, ahol egy árukészlet egyik évben menő a másik évben meg már eladhatatlan vagy egy hó nélküli tél , hogy vihet csődbe egy téli sportokra berendezkedő vállalkozást!?
Van egy trend ami viszont töretlen mivel egyre több ember számára válik létszükségletté és ez a wellness, az egészség területe!

5. Bonyolult könyvelés, elszámolások!
Az egyre növekvő ellenőrzések, adminisztratív terhek elvonások miatt egyre kevesebben bírják a terheket!
Gondolj bele még el sem kezdesz hasznot termelni, nincs is bevételed de az adókat járulékokat már várják tőled.

NOS
Amikor tanulmányoz egy adódó lehetőséget, Ön mi alapján dönti el, hogy megfelelne-e az az Ön céljainak, elvárásainak? Milyennek kellene lennie egy az Ön számára ideális lehetőségnek?

- Legyen otthonról, kényelmesen végezhető?
- Korrekt, megbízható háttérrel rendelkezzen?
- Szeretne biztos lenni abban, hogy Önnek is működni fog?
- Olyannak kell lennie, amelyet előképzettség nélkül is könnyen meg tud tanulni?
- Mellékállásban, saját időbeosztásban végezhető lehetőségre lenne szüksége?
- Inkább valami kockázatmentes lehetőséget választana?

- Olyan munkát szeretne aminél a munkahelyével ellentétben, több munkával több pénzt is kereshet?

- Vagy szeretne a maga főnöke lenni, sőt a munkatársait is maga választaná ki?
- Nem akar tőkét, komoly induló összeget befektetni?
- Nem akar termékekkel, postázással és garanciák vállalásával bajlódni?
- Örülne annak, ha egy lehetőség magas image-el rendelkezik, jól felvállalható témájú?
- Nem akar vagy nem tud eladni semmit?
- Jó lenne, ha a munka javarészét automatizálni tudná?
- Szeretné, ha mások támogatnák az előrejutásban, komolyabb sikerek elérésében?
- Előnyt jelentene az, ha egy globális lehetőség, az egész világra kiterjedő piacot hoz Önnek?

Mit tenne ha mutatnánk egy lehetőséget amely minden elvárásának megfelelne?!

   Egy vállalkozást melyben:
- Nem kell üzletet bérelnie , megvennie.
- Nem kell óriási árukészletet fenntartania.
- Nem kell rezsit, alkalmazottat fizetni.
- Nem kell infrastruktúrát kidolgozni, hogy a termékek eljussanak a vevőinkhez.
- Nem kell lekorlátoznia üzletkörét a környéken lakókra, hanem az egész világot a piacává   teszi?
- Nem kell állandóan függeni a divattól, az időjárástól, a változó trendektől.
- Nem kell fejlesztésre innovációra költeni, mert ezt is elvégzik helyettünk.

Van az ön számára egy jó hírem! Megtalálta a megoldást a problémáira!!!

 Ennek a lehetőségnek a segítségével belátható időn belül:

- komoly jövedelmeket érhet el
- egzisztenciát teremthet
- minőségi szabadidőre tehet szert
- megszűnik a létbizonytalanság
- kapcsolatokat és barátságokat építhet
- fejlődik a személyisége
- örökséget hagyhat a gyerekeire
- segíthet másokon.
- több időt tölthet a családjával

Egyszóval gyökeresen megváltoztathatja az életét. Amennyiben ön is úgy akarja, teljes anyagi és időbeni függetlenségre tehet szert, amit úgy hívunk: SZABADSÁG

Létezik ilyen?  IGEN úgy hívják, hogy MLM, NETWORK MARKETING VAGY HÁLÓZATOS ÉRTÉKESÍTÉS!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése